Mönkijäsafari
Silver River Seikkailukeskus | Turku, Marttila

Juuri nyt voit kokea jotain ainutlaatuista - varaa mönkkärisafari. Safarit ajetaan ohjatusti vaihtelevilla reiteillä maastossa, Luonnon maisemissa ajetaan kallioilla, metsässä ja kiipeillään mäkiä. Uusin kehuttu reittimme lähtee seikkailukeskuksestamme. Se on suunniteltu ja valmistettu vartavasten vain mönkijäsafareihin. Reitti on maisemaltaan kaunis ja maastoltaan vaihteleva, vanhaa jykevää metsää, sopivasti mäkiä, kalliota, kumpuja ja haasteita. Reitin loppupuolella tai päätteeksi voimme pysähtyä myös nuotiopaikalle tai kotaan upeiden kokemusten jakoon, keittämään nokipannukahvit ja paistamaan makkarat.

Myös muut hienot reitit eri puolilla Varsinais-Suomea (mm. Yläne, Rymättylä ja Piikkiö) ovat edelleen ajovalikoimassa. Mönkijäsafarit sopivat hyvin mm. kokous-, suunnittelu- ja yhteistyöpalaverien yhteyteen, mutta myös ihan vaikka kaveriporukoille ja pariskunnillekin. Aikuisillakin voi olla hauskaa ja yllättävän edullisesti!

Aluksi tutustumme laitteisiin, käymme huolellisesti läpi turvallisuusasiat ja puemme päälle suojavarusteet. Mönkijät ovat laadukkaat ja helppokäyttöiset Yamaha -maastomönkijät. Talvella varustaudutaan lämpimillä ajoasuilla, ja kytkemme päälle kahvanlämmittimet. Mukana ajaa aina kokenut mönkijäsafariopas. Tule kokemaan ajoelämys!

Sopii ensikertalaisille, kokeneille, miehille ja naisille, eritysen hyvä kesällä, mutta myös talvella.

   

Tästä hintatietoja ja Ota yhteyttä ja kysy lisää. 

Minkä radan valitsette? Varaataanko teille oma safaripäivä! 
Vai toteutammeko teille pitkällä kokemuksella aivan koko virkistyspäivän alusta loppuun. Kokoukset, kahvitukset, päivälliset, monet lisäaktiviteetit, sauna, uinti+ lämmin palju ovat valmiina keskuksessamme.

Tervetuloa!