Jousiammunta

Jousiammunta on taitolaji, joka sopii kaikenikäisille ja kuntoisille. Se kehittää keskittymiskykyä ja kehonhallintaa.

JOUSIAMMUNTAA 15e/hlö (kesto noin 1h)

Jousiammuntaa asiantuntevalla ohjauksella katetulla ulkoradalla (7 rataa). Alussa ohjausta, ammutaan paljon nuolia ja lopussa mahdollisuus myös pieneen kilpailuun. Ammunnan aikana pääsee kokeilemaan metsästystä myös erilaisiin eläintauluihin.

Jousiammunta - Silver River, Heinojantie

JOUSIAMMUNTAA JA MELONTAA kahdelle 70e (kesto n. 2-3h)

Jousiammuntaa ohjauksella katetulla radalla. Alussa ohjausta, ammutaan paljon nuolia ja lopussa myös mahdollisuus pieneen kisaan. Melonnassa turvallinen reitti, opastus ja asianmukaiset välineet. Sisältää kelluntaliivit. Voit valita inkkarin, kajakit tai sup-laudat.

Seikkailu- ja ammuntaradat:

Suosituimpia ohjelmiamme ovat eri seikkailu- ja ammuntaradat. Niissä voidaan pitää hauskaa porukalla yhdessä toiminnan ja kisailun merkeissä.

Seikkailuradoilla edetään tiimeissä metsän siimeksessä erilaisista vaihtelevista tehtävistä toiseen leikkimielisesti kisaillen. Kaikki tehtävät ovat ryhmän mukaan valittuja, mukavia, sopivan haasteellisia ja keskenään erilaisia. Ohjelma on alusta loppuun kokonaan vedetty ohjaajan toimesta. Kesto on noin 2 tuntia. Hinta 22e/hlö

Heitto- ja ammuntaohjelma koostuu usein kuudesta eri lajista joissa niin ikään kisaillaan joko tiimeissä tai henkilökohtaisesti. Lajeina ovat mm. puhallusputki-, jousi-, ilmapistooli- ja värikuulatarkkuusammunta. Ohjelman kokonaiskesto on noin 2h. Hinta 20e/hlö