Jousiammunta
Silver River Seikkailukeskus | Turku, Marttila

Jousiammunta on taitolaji, joka sopii kaikenikäisille ja kuntoisille. Se kehittää keskittymiskykyä ja kehonhallintaa.

JOUSIAMMUNTAA alk. 15e/hlö (kesto noin 1h)

Jousiammuntaa asiantuntevalla ohjauksella katetulla ulkoradalla (10 rataa). Alussa ohjausta, ammutaan paljon nuolia ja lopussa mahdollisuus myös pieneen kilpailuun. Ammunnan aikana pääsee kokeilemaan metsästystä myös erilaisiin eläintauluihin. Hinta 20e/hlö (min 2henkeä), 15e/hlö (min 6 hlö)

Jousiammunta - Silver River, Heinojantie

JOUSIAMMUNTAA JA MELONTAA kahdelle 70e (kesto n. 2-3h)

Jousiammuntaa ohjauksella katetulla radalla. Alussa ohjausta, ammutaan paljon nuolia ja lopussa myös mahdollisuus pieneen kisaan. Melonnassa turvallinen reitti, opastus ja asianmukaiset välineet. Sisältää kelluntaliivit. Voit valita inkkarin, kajakit tai sup-laudat. Hinta 35e/hlö (min 2hlö)

Seikkailu- ja ammuntaradat:

Suosituimpia ohjelmiamme ovat eri seikkailuradat tiimeissä ja ammuntaradat. Niissä voidaan pitää hauskaa porukalla yhdessä toiminnan ja kisailun merkeissä.

Seikkailuradoilla edetään tiimeissä metsän siimeksessä erilaisista vaihtelevista tehtävistä toiseen leikkimielisesti kisaillen. Kaikki tehtävät ovat ryhmän mukaan valittuja, mukavia, sopivan haasteellisia ja keskenään erilaisia. Ohjelma on alusta loppuun kokonaan vedetty ohjaajan toimesta. Kesto on noin 2 tuntia. Hinta 29e/hlö (min 6 hlö)

Heitto- ja ammuntaohjelma koostuu kuudesta eri lajista joissa niin ikään kisaillaan joko tiimeissä tai henkilökohtaisesti. Lajeina ovat mm. puhallusputki-, jousi-, ilmapistooli-, frisbeecolfputtaus ja värikuulatarkkuusammunta. Ohjelman kokonaiskesto on noin 2h. Hinta 30e/hlö (min 6 hlö)