Metsä ja luontopolut
Silver River Seikkailukeskus | Turku, Marttila

Metsän terveysvaikutuksia on tutkittu laajasti ja huomattu, että metsä auttaa virkistymään, palautumaan ja rentoutumaan. Jo 20 minuutin luontoilu laskee verenpainetta ja stressitasoa. Myös fyysinen aktiivisuus lisääntyy, mieliala kohenee ja suhtaudumme myönteisemmin muihin ihmisiin.  

Meillä Silver Riverillä on teille tarjota eripituisia ohjattuja patikkaretkiä nokipannukahveineen. Esim. perinteikäs pieni ohjattu luontopolku luontotehtävillä ja pidempi uusi virkistäytymis- ja hyvinvointipolku. Siihen on yhdistetty myös mukava kickbike potkupuöräosuus, makkaranpaistoa kallion kupeessa ja sen voi varata myös omatoimiseen virkistäytymisretkeen.

Kickbike Metsäretki virkistymisluontopolulle omatoimisesti (kesto n.2-3 tuntia)

Saapuessanne Silver Riveille saatte  asiantuntevan retkiopastuksen ja varusteet, sisältäen kickbiket ja nuotiomakkarat kaikille.
Retki alkaa potkupyöräilemällä mukavassa ja rauhallisessa maaseutumiljöössä (n.3km). Hetken päästä saavutte Metsään ja pääsette pienelle patikkaretkelle vanhan metsän hyvinvointipolulle, ja tekemään voimaantumisrasteja. Rastilla 4 on nuotiopaikka kallion kupeessa. On aika sytyttää nuotio ja paistella ja maistella maukkaat retkimakkarat kaikessa rauhassa. Metsäreitin pituus on n.2km, jonka jälkeen pääsette vielä uudelleen potkupyöräilemään kickbikilla maalaismaiseman halki takaisin. 

Retken kokonaishinta 20€ /hlö
tai 50e/ perhe (2 aik. + saman perheen alle 15v lapset)