Metsä ja luontopolut

Metsän terveysvaikutuksia on tutkittu laajasti ja huomattu, että metsä auttaa virkistäytymään ja palautumaan. Jo 20 minuutin luontoilu laskee verenpainetta ja stressitasoa. Myös fyysinen aktiivisuus lisääntyy, mieliala kohenee ja suhtaudumme myönteisemmin muihin ihmisiin.  

Meillä Silver Riverillä on teille tarjota eripituisia ohjattuja patikkaretkiä nokipannukahveineen, pieni ohjattu luontopolku rasteineen ja uusi 9 rastin virkistäytymis- ja hyvinvointipolku. Siihen on yhdistetty myös mukava kickbike potkupuöräosuus ja sen voi käydä myös omatoimisesti.

Kickbike Metsäretki virkistymisluontopolulle (kesto n.2-3 tuntia)

Saapuessanne Silver Riveille saatte retkiopastuksen, kickbiket ja nuotiomakkarat.
Retki alkaa potkupyöräilemällä mukavassa ja rauhallisessa maaseutumiljöössä (n.3km). Hetken päästä saavutte Metsään ja pääsette pienelle patikkaretkelle vanhan metsän hyvinvointipolulle, jossa on voimaantumisrasteja.. Rastilla 4 on nuotiopaikka kallion kupeessa. On aika sytyttää nuotio ja paistaa maukkaat retkimakkarat kaikessa rauhassa. Metsäreitin pituus on n.2km, jonka jälkeen pääsette vielä uudelleen potkupyöräilemään kickbiken vauhtiin. 

Retken kokonaishinta 15€ /hlö
tai 45e/ perhe (2 aik. + saman perheen alle 14v lapset