Tilaa seikkailuohjelma teidän paikkaan!
Silver River Seikkailukeskus | Turku, Marttila

Tulemme toteuttamaan ohjelman teille, esim. leireille, yrityksen tiloihin, tapahtumiin tai juhliin sekä markkinoille. Tarvitaan vaan sopivasti tilaa tai muuta ympäristöä. Mm. seuraavat seikkailut voidaan toteuttaa esim. leireillä tai virkistyspaikoissa: Tilaushinnat voimassa 2019 (sis. alv).

Melontaa

Ohjattu melonta-iltapäivä (2h) leirillä tai kesäpaikassa. Sisältää kanootit (esim. 6kpl inkkarikanootteja + 4 kpl yksikköjä) paikanpäälle tuotuna, sekä melontaohjauksen, melat ja kelluntaliivit.

Hinta 320e (lastenleirit) + kuljetus 1,50e/km (sis. alv)
Pyydä oma tarjous, jos haluat pidemmän tapahtumakeston tai osallistujia on paljon.
Yritystapahtumiin pyydä myös tarjous teille sopivasta vaihtoehdosta.

Melonta #1 - Silver River, Heinojantie

Melonta #2 - Silver River, Heinojantie

Seikkailukisat yritystapahtumaan

Toteutamme teidän ympäristöön suunnitellut elämykselliset 6-8 lajin seikkailukisat esim. virkistys- tai kokouspäiväänne. Lajit valitaan ryhmän mukaan sisältäen esim. ammuntoja, seikkailullisia tiimitehtäviä ja mukavaa yhdessäoloa. Jos paikkaan sopii voidaan toteuttaa esim. jousiammuntaa, sumopainia, kirveenheittoa, puhallusputkiammuntaa, kickbikeretkeä, melontaa, tiimisuppailua ja useita muita eri tiimi- tai kisailulajeja. Ohjelma suunnitellaan joko ohjattuna kisailutyyppisesti tai vapaasti suoritettavana.

Hinta tarjouksen perusteella lajeista, paikasta ja ryhmäkoosta riippuen.
Pikkuryhmät alk. 450e + kuljetus 1,50e/km (sis. alv)

Jousiammuntaa yrityksenne kokouspäivään

Tuomme mukanamme teidän tiloihin jousiammuntakaluston ja rakennamme jousiammuntaradat. Tarvitaan vaan sopivasti tilaa turvallisuus huomioiden. Paikanpäällä annamme asiantuntevan ohjauksen ja lopussa voidaan myös käydä pieni kisa. Koko toteutuksen ajan mukana on ohjaaja.

Hinta alkaen 390e. (2 rataa, 2 tuntia)

Melontaa ja jousiammuntaa leirille

Tuomme mukanamme teidän leirille sekä jousiammunta, että melontavarusteet. Eesim. 4 inkkaria ja 5 kajakkia ja teemme paikanpäälle 2-4 jousiammuntarataa. Molemmissa lajeissa annamme asiantuntevan ohjauksen ja ne voivat toimia samanaikaisestikin. Toteutuksen ajan mukana on 1 ohjaaja.

Hinta 420e + kuljetus 1,50e/km (sis. alv)

Sumopainia, jousiammuntaa ja melontaa

Kaikkiin lajeihin annetaan asiantunteva alkuohjaus ja jos leiri on iso kaikki lajit voivat toimia samanaikaisesti leirin omien ohjaajien avustamana. Mukana on yksi ohjaaja koko ajan.

Hinta 475e + kuljetus 1,50e/km (sis. alv)

Leiriolympialaiset

Voimme toteuttaa leirillä myös elämykselliset kuuden lajin leiriolympialaiset (lajit esim. polkuautot, kickbikepyörät, sumopaini, puhallusputkiammunta, esinetunnustelu ja tarkkuusammunta värikuulakivääreillä.

Hinta 450e + kuljetus 1,50e/km (sis. alv)

Värikuulasotaa leirillä

Jos leiripaikalla on värikuulapeliin sopiva metsä tai kenttä, paintball on varmasti nuorison suosikkeja. Pakettiin sisältyy kaikki varusteet (myös suoja-asusteet) ja pelikuulat 500kpl/ asepaketti, sekä ohjaaja.

LEIRIHINNAT NUORISOLLE:
10 asepaketille 320e
20 asepaketille 560e
kuljetus 1,50e/km (sis. alv)

Jos tarvitset vain pelkät varusteet tms. annamme mielellämme myös niistä tarjouksen.

Kiipeilyä

Leirille tai markkinoille sopii myös korikiipeily/ kalliolaskeutuminen. Vaatii vain sopivan ympäristön, jossa toteutus onnistuu.

Hinta 375e + matkat 1,50e/km (sis. alv)

Teemalliset tiimiseikkailut

Leireillä olemme toteuttaneet myös teemallisia 6-8 lajin tiimikisaohjelmakokonaisuuksia. Ohjelmien aiheet ovat vaihdelleet Indiana Jonesin retkistä Harry Potteriin. Kysy tarjousta!

Ota yhteyttä!