Mönkijäsafari
Silver River Seikkailukeskus | Turku, Marttila

Juuri nyt voit kokea jotain ainutlaatuista - varaa mönkkärisafari. Safarit ajetaan ohjatusti vaihtelevalla reitillä maastoissa, ei radalla. Luonnon maisemissa ajetaan kallioilla, metsässä ja kiipeillään mäkiä. Uusin maastoimme on Rydönmäen reitti keskuksessamme Marttilassa. Reitti on suunniteltu ja valmistettu vartavasten vain safarikäyttöön. Se on maisemaltaan kaunis ja maastoltaan vaihteleva, vanhaa jykevää metsää, sopivasti mäkiä, kalliota, kumpuja ja haasteita. Reitin loppupuolella pysähdymme myös nuotiopaikalle kallion päälle upeiden kokemusten jakoon ja keittämään nokipannukahvit ja paistanmaan makkarat.

Myös muut vanhat pitkään ajetut reitit eri puolilla (mm. Yläne ja Piikkiö) ovat edelleen ajovalikoimassa. Mönkijäsafarit sopivat hyvin mm. kokous-, suunnittelu- ja yhteistyöpalaverien yhteyteen. Aikuisillakin voi olla hauskaa ja yllättävän edullisesti!

Aluksi tutustumme laitteisiin, käymme huolellisesti läpi turvallisuusasiat ja puemme päälle suojavarusteet. Mönkijät ovat laadukkaat ja helppokäyttöiset Yamaha -maastomönkijät. Talvella varustaudutaan lämpimillä ajoasuilla, ja kytkemme päälle kahvanlämmittimet. Mukana ajaa aina kokenut mönkijäsafariopas. Tule kokemaan ajoelämys!

Sopii ensikertalaisille, kokeneille, miehille ja naisille, myös talvella.

   

Ota yhteyttä ja kysy lisää. 

Minkä radan valitsette? Varaataan teille oma safaripäivä! 
Mikäli teille paremmin sopii, toteutamme teille pitkällä kokemuksella aivan koko virkistyspäivän alusta loppuun. Kokoukset, kahvitukset, päivälliset, monet lisäaktiviteetit, sauna, uinti+ lämmin palju on valmiina keskuksessamme.

Tervetuloa!