ikimuistoiset Pikkujoulut Maaseudulla
Silver River Seikkailukeskus | Turku, Marttila

Aikuisillakin saa olla hauskaa! Ei turhaa pönötystä - vaan aktiivista ohjelmaa eri lajeissa.

Olemme erikoistuneet erilaisiin aktiviteettiohjelmiin, joista pikkujouluihin sopii monet eri sivuilla esitetyt. Tänä vuonna voit kokea jotain ainutlaatuista - tilaa teille ikimuistoinen mökkärisafari. Safarit ajetaan uudella vartavasten tehdyllä reitillä ohjatusti ryhmänä. Maasto on mielenkiintoinen ja vaihteleva kierrellen erilaisissa metsämaastossa, mäkiä ja kallioita kiipeillen. Reitin lopulla voimme pysähtyä vaikka keittämään nokipannukahvit nuotiolle. Sopii ensikertalaisille ja kokeneille, miehille ja naisille.

Aktiviteettien jälkeen voimme siirtyä juhlatilaan joulupäivälliselle, saunomaan, paljuun tai nuotion loisteeseen kodalle. Ohjelma voi myös jatkua, trubaduuri tai illanvietto musiikin siivittämänä ehkä sopii teille.
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous teille sopivasta kokonaisuudesta!

Tai vaihtoehtoisesti voimme ottaa rauhallisemmin, esim. tunnelmallinen patikkaretki metsässä hirsilaavulle pimeällä, nokipannukahvit nuotion loisteessa, monipuolinen säätilan mukaan teille sovellettu 8 lajin tiimiseikkailukisa, jousiammuntaa tai vaikka värikuulasotaa. Sään yllättäessä voimme siirtää seikkailukisa ohjelman myös kokonaan sisätiloihin. Eikä unohdeta muuta illanviettoa, joulupäivällisiä tai kenties trubaduuria, saunomista ja rentoutumista lämpimässä paljussa ulkona tähtitaivaan alla. 

Tervetuloa!

Kerro meille Milloin? Mitä? ja Kuinka monta?  - Annamme teille hyvän tarjouksen!

Ota yhteyttä!