Kiipeilyt
Silver River Seikkailukeskus | Turku, Marttila

Tervetuloa ohjatulle kiipeilykirrokselle metsän siimekseen. Vanha perinteinen seinäkiipeilyrata on saanut viime vuosina paljon muuta seurakseen. Kiipeilyrata ylhäällä puissa, edellyttää kiipeilyvaljaiden ja kypärän käyttöä, jonka saatte ohjaajalta. Myös hanskoja suositellaan. Radan lopussa odottaa myös noin 75m pituinen vaijeriliuku, joka päättyy runsaan 6m korkeuteen. Korkeaa rataa edeltää myös haastavat alemmalla olevat köysiradat. Korikiipeily on omalla tavallaan ehkä jännittävintä, koska siitä aina putoaa - tosin valjaiden varaan tietenkin. Jos vielä ehtii sisätilasta löytyy boulderointirata, jonka loppuun pääseminen on saavutus. Seuraavassa suosituimmat kiipeilykierrokset: 

 

Kiipeilykierros 1 (kesto n. 1,5-2 tuntia)

Ohjaaja opastaa kiipeilijät aluksi matalalle köysiradalle, jossa tehtävänä on selviytyä "jyrkänteeltä toiselle" elossa, lopussa liaanin avulla krokotiilivirran yli. Tämän jälkeen jatketaan toisen matalan radan kautta korkeammille radoille puissa. Tässä vaiheessa on jo käytettävä turvavaljaita, jotka ohjaaja on teille varannut. Rata päättyy lopulta n. 75m pituiseen vaijeriliukuun. Kierros kuitenkin vielä jatkuu korikiipeilyllä, jossa jokainen saa tavoitella omaa koriennätystään ohjaajan varmistaessa lopussa tapahtuvan putoamisen korien kaaduttua. 

Kiipeilykierroksen hinta 20e/hlö tai
perhehinta (2 aik. + saman perheen lapset alle 14v) 65 € / perhe

Kiipeily ja tasapainokierros 2 (kesto n. 1,5-2 tuntia)

Tämä kiipeilyseikkailukierros lähtee liikkeelle hieman varovaisemmin tasapainoilu ja esteradoilla metsän siimeksessä. Näiden jälkeen edetään kiipeilyseinälle ohjaajan toimiessa varmistajana. Jos aikaa on, käydään myös metsän köysiradoilla tai boulderoinnissa. Kiipeilyohjaaja on mukana ohjaamassa koko kierroksen ajan. 

Hinta 20e/hlö, tai perhehinta 60 € / perhe

Kiipeily - Silver River, Heinojantie

kiipeily