synttärit
Silver River Seikkailukeskus | Turku, Marttila

Järjestämme pitkällä kokemuksella seikkailusynttäreitä sekä Aikuisille, että Lapsille meillä Marttilassa, jonne on vain noin puolen tunnin ajomatka Turusta ja Salosta.
Aikuisten synttäreihin meiltä saat tilat, saunan, ruokailut/ kahvitukset ja ohjelman. Olemme erikoistuneet aktiviteetteihin, luontoon ja seikkailuohjelmiin, joten pelkästään juhlatilaa emme tarjoa. Ohjelma synttäreihin voidaan räätälöidä toiveiden mukaan tapauskohtaisesti vauhdikkaammin tai rauhallisemmin. Kannattaa kuitenkin katsoa sivu polttariohjelmat TÄsTÄ KLIKKAAMALLA, sillä usein niistä löytyy sopiva ohjelma myös synttäreihin aikuiseen makuun.   

Lasten Seikkailusynttärit (kesto n. 2h)

Seikkailuratakierros metsän siimeksessä. Sovelletaan vaikeustaso ryhmän ikätasoon.

Seikkailussa edetään metsässä leikkimielisesti kisaillen useissa eri lajissa (esim. esterata, timantinetsintä, kiipeilyt, puhallusputkiammunta, polkutraktorit,  yms ikätason mukaan)

Ryhmän vetäjän johdolla ratkaistaan joko timanttiarvoitusta, etsitään aarretta, yritetään voittaa kolmipäinen lohikäärme, tai kisaillaan selviytyjät.  Minkä valitset? 

Päätteeksi saavumme rakennukseen, johon vanhemmat ovat voineet tuoda esim. pientä naposteltavaa tai synttärikakun (saa myös lisähintaan tilattua meiltä)

Synttäriohjelman kokonaishinta 6- 10 lapselle on  130 €, (ylimenevät 13e/hlö)

Kiipeily - Silver River, Heinojantie

Pumppaus - Silver River, Heinojantie

Värikuulasota -Paintball- Synttäreillä

Lasten sota (8-11v) - Nuorison Paintball (12-16v) (kesto 2h)

Aluksi varustaudutaan maastoasuin ja sotavarustein

Sitten ohjaajamme perehdyttää sotasankarit huolellisesti turvaohjeisiin ja pelisääntöihin

Alkusotatanner löytyy yleensä metsämaastosta, josta siirrymme sitten kaupunkimaisemmalle ruohokentälle

Kaikki jäävät kuitenkin henkiin ja sodan päätteeksi vanhemmat ovat ehkä laittaneet taistelun sankareille omia synttäripöydän naposteltavia tai vaikka kakun.

Ohjelman ikäraja lapset 8-11v (16e/hlö) ja nuoret 12-16v (20e/hlö). Ryhmäkoko 8- 20 pelaajaa. Sodan hinta pitää sisällään koko paketin, niin varusteet, aseet ja panokset.  (nuortensota sis. 200 kuulaa/hlö).

Räätälöidyt synttärit

Synttäriohjelman voi myös räätälöidä itselle sopivaksi. Ohjelmaan voi sisältyä myös esim. melontaa, kiipeilyä seinillä tai korkeuksissa puissa, ammuntaa, sumopainia jne. Kesto max 2h.

 Kysy lisää erilaisista ohjelmavaihtoehdoista, yhteystiedot löydät täältä.

Ota yhteyttä!