Lasten synttärit

Järjestämme pitkällä kokemuksella myös lapsille synttäriohjelmia meillä Marttilassa, jonne on noin puolen tunnin ajomatka Turusta ja Salosta.

Alla näet esimerkkejä järjestämistämme kokonaisuuksista. Synttärit voidaan suunnitella erikseen myös tapauskohtaisesti. Eri toimintoja yhdistelemällä saadaan aikaiseksi juuri teille sopiva kokonaisuus.

Seikkailusynttärit (kesto n.2h)

Seikkailuratakierros metsän siimeksessä.

Seikkailussa edetään metsässä leikkimielisesti kisaillen useissa eri lajissa (esim. esterata, timantinetsintä, puhallusputkiammunta, polkutraktorit yms)

Ryhmän vetäjän johdolla ratkaistaan joko timanttiarvoitusta, etsitään aarretta tai yritetään voittaa kolmipäinen lohikäärme. Minkä valitset? 

Päätteeksi saavumme huoneeseen, johon vanhemmat ovat voineet tuoda esim. pientä naposteltavaa tai synttärikakun

Synttäriohjelman kokonaishinta max 10 lapselle on  130 €

Värikuulasotaa Synttäreillä

Nuorison Paintball Marttilassa (kesto 2h)

Aluksi varustaudutaan maastoasuin ja sotavarustein

Sitten ohjaajamme perehdyttää sotasankarit huolellisesti turvaohjeisiin ja pelisääntöihin

Alkusotatanner löytyy yleensä metsämaastosta, josta siirrymme sitten kaupunkimaisemmalle ruohokentälle

Kaikki jäävät kuitenkin henkiin ja sodan päätteeksi vanhemmat ovat ehkä laittaneet taistelun sankareille omia synttäripöydän naposteltavia tai vaikka kakun.

Ohjelman ikäraja on 12v-16v. Ryhmäkoko on yleensä 8-10 pelaajaa. Sodan hinta 20e/osallistuja pitää sisällään koko paketin, niin varusteet, aseet ja panokset.  (sis 200 kuulaa/hlö).
 

Kiipeily - Silver River, Heinojantie

Pumppaus - Silver River, Heinojantie

Räätälöidyt synttärit

Synttäriohjelman voi myös räätälöidä itselle sopivaksi. Ohjelmaan voi sisältyä myös melontaa, seinäkiipeilyä tai sumopainia. Kesto max 2h ja hinta on 130e  osallistujamäärän ollessa 6-10 henkeä.

 Kysy lisää erilaisista ohjelmavaihtoehdoista, yhteystiedot löydät täältä.