Kickbike
Silver River Seikkailukeskus | Turku, Marttila

Kickbike on edelleen trendikäs potkupyörä, joka edustaa suomalaista designia. Saat hyvää treeniä ja maisema vaihtuu. Voit vuokrata pyörän tai osallistua opastetulle retkelle. Sopii niin tytöille kuin pojillekin.

Vuokrattavana  15 € / 2h (4 kpl 40€) tai 25 € / päivä.

Kickbike - Silver River, Heinojantie

Opastettu Kickbike maaseuturetki ja virkistymis­luontopolku
(kesto n. 2-3 tuntia)

Aluksi retkiopas antaa varusteet ja perehdyttää retkeläiset kickbiken oikeaoppiseen käyttöön. Tämän jälkeen päästään potkupyöräilemään rauhalliseen maaseutumiljööseen kohti metsän aistihavaintopolkua. Vanhaan metsään saavuttaessa, pyörät jätetään parkkiin ja siirrytään oppaan johdolla luontopolulle. 2 km matkalta löydetään yhteensä 9 erilaista voimaantumisrastia. Rastilla 4 on aika sytyttää yhdessä nuotio, keittää nokipannukahvit ja nauttia retkieväät luonnon helmassa nuotiopaikalla, kaikessa rauhassa. Patikkaretken jälkeen pyöräillään kickbikeilla lopuksi takaisin seikkailukeskukseemme. 

Retken kokonaishinta 25€ /hlö  (min 6 henkilöä)
 

Omatoiminen kickbike- ja luontoretki (kesto n. 2-3h)

Saapuessanne Silver Riverille saatte retkiopastuksen, kickbike-potkupyörät, tulentekovälineet ja nuotiomakkarat. Retki alkaa potkupyöräilemällä rauhallisessa maaseutumiljöössä n. 3km. Sitten saavutte Metsään luontopolkumaastoon. Alkaa patikkaretki Vanhan metsän hyvinvointipolulla. Polun varrella on 9 aistihavantorastia. Kallion päältä rastilta 4 löydätte nuotiopaikan, jolla on tehtävänä tarkkailla makuaistia. Ensin on toki tehtävä nuotio ja paistettava makkarat kaikessa rauhassa. Metsässä kuljettu reitti on pituudeltaan noin 2km. Sitten on jäljellä vielä potkupyöräily takaisin seikkailukeskukseemme.

Retken hinta 20e/hlö, lapset 10e/hlö