Melonta ja Sup
Silver River Seikkailukeskus | Turku, Marttila

Tervetuloa melomaan melontakeskukseemme. Meiltä saat turvallisen ja vaihtelevan melontaympäristön myös ensikertalaisille. Tarvittaessa melontaohjaajamme opastaa myös oikeat tekniikat. Valikoimassamme on kajakkeja, inkkareita ja SUP-lautoja. Myös ryhmille 4-8 hengen TIIMISUP-lauta.

Melontaretki voi kestää tunnista vuorokausiin. Tarjoamme käyttöönne melontavälineet ja halutessanne myös melontaopastukset. Pidemmille retkille saat meiltä myös kuljetukset, saunat ja majoitukset. 

  • Aloittelijoille alkuohjauspaketti 20e/hlö (min. 2 osallistujaa). sis melontavälineet 2 tunniksi ja henkilökohtaisen perehdytyksen alkuun 20 min. (kaikki mallit, myös SUP)
  • Ryhmille miniretkipaketti 15e/hlö sis. välineet, alkuohjauksen, reittiehdotuksen ja paikallistiedot.(min 6 henkilöä)
  • Ryhmille laajempi melontaretkipaketti 25e/hlö sis. edellisten lisäksi melontaohjaajan retkelle mukaan (2h) ja retkieväät (min 6 henkilöä)
  • ​Omatoimimelojille myös melontavälinevuokrausta.  VÄLINEVUOKRAUSHINNASTO.

Melontaryhmä - Silver River, Heinojantie

Melonta - Silver River, Heinojantie

MELONTAKURSSIT 2021

Tällä hetkellä max osallistujamäärä yhdelle kurssille on 10hlö

SEURAAVA KURSSI   to 8.7. klo 17.30 
(vielä tilaa!)
 

Myös lisäkursseja tilauksesta (min. 4 osallistujaa)

Soita ja varaa!

Kurssi kestää noin kolme tuntia. Mm:

  • Antaa valmiuksia kajakin käyttöön suojaisilla vesillä. (Toivomuksesta voidaan keskittyä myös inkkarikanoottiin.)
  • Sisältää monipuolisesti käytännön harjoittelua ja lyhyesti teoriaa, kajakkien käsittelyä joella, melontatekniikkaa ja tutustumista erilaisiin kajakkeihin sekä taukokahvit
  • Taukokahvit
  • Osallistumishinta on 35e/ hlö (sis. alv)  tai 60e/ 2hlö
  • Omatoimisempi lisäkertauspäivämahdollisuus kahden viikon sisällä 20 €/ hlö


Kolmen illan melontakurssi

Kurssi kestää yhteensä noin 8 tuntia. Kurssi sisältää pidemmällä ajalla kanootin ja kajakin käsittelyä joella sekä monipuolista melontaharjoittelua erilaisilla kanooteilla ja kajakeilla, sekä pidempää melontaa. Näitä järjestetään erikseen sovittaessa.

Melontakurssi tilausryhmälle

Jos teillä on jo ryhmä koossa (6-12 hlöä), niin voit myös tilata erikseen vastaavan tai mukaillun kurssin haluamallesi ajankohdalle (hinta sama 30e/hlö). Vilkaise kuitenkin ensin ohjelmalliset seikkailupäivät, joissa melontaretket sisältävät jo opastuksen ja lyhyen alkeisopetuksen, jotta uskalletaan vesille.

Soita meille ja tiedustele kurssipäivistä ja muista sinua askarruttavista asioista.

Melontakeskus - Silver River, Heinojantie

Paimionjoki

Paimionjoki on 104 km pitkä rikas eteläsuomalainen jokireitti. Sen laaksot varsinkin joen loppupuolella on luokiteltu valtakunnallisesti arvokkaiksi maisema-alueiksi.  
Joki alkaa noin 30 km mittaisella järviketjulla Somerniemeltä. Kosken, Marttilan ja Tarvasjoen kuntien halki se mutkittelee noin 15 m levyisenä nauhana halki peltojen, lehtojen, metsiköiden ja laidunten. Loppupuolella joki kulkee kolmen ison voimalaitoksen ja upeiden katajien reunustamien laidunten läpi laskien lopuksi Paimionlahteen. 
Joen kasvi- ja eläinlajisto on maamme runsainta ja alue on ollut asuttu jo kivikaudesta lähtien. Siitä huolimatta luonto on kokonaisuudessaan rauhallista maalaismaisemaa.

Paimionjoki on hyvä ja turvallinen melontajoki. Joki on tilava, virtaus vähäinen ja vettä riittää myös kuivimpina kesäkuukausina. Joen keskisyvyys on noin 5- 6 metriä ja syvin kohta yli 30 metriä. Vesi on laadultaan hyvää ja uimakelpoista, joskin hieman savipitoista. Laadusta todistavat rantojen sadat kesämökit ja rantasaunat. Melojien taivalta hankaloittaa 15 koskea, josta 6 on padottu. Runsasvetisenä kesänä osa koskista on myös laskettavissa.

Paimionjoki kulkee alueen kuntien keskustaajamien läheisyydessä, joten melontaretki on helppo aloittaa melkein mistä kohtaa haluaa. Joen kokonaisuudessaan melominen vaatii jo melko paljon seikkailumieltä ja myös aikaa (3-5 pv). Ennen pidempää retkeä suosittelen perehtymistä Paimionjoen melontaoppaaseen. Sen voi tilata Melontakeskuksestamme. Silver River toimittaa kanootit koko joen alueella ja samalla on hyvä keskustella parhaimmista aloituspaikoista ja sen hetkisestä vesitilanteesta.